Tæt kamp om den sidste finaleplads

21:00 Holland – England, Euro 2024

X (uafgjort), odds 2,80

Det ligner på forhånd en tæt kamp, når Holland møder England om en plads i EM-finalen. England besejrede Schweiz i deres kvartfinale, mens Holland vandt over Tyrkiet.

På papiret har England en virkelig stærk trup med adskillige offensive profiler som blandt andet Kane, Foden og Bellingham. Det har dog ikke været til at se på spillet hidtil i turneringen, hvor træner Southgate har haft en defensiv strategi fra start, hvilket har betyder at Englands kampe, har været nogle af de mest kedelige indtil videre i turneringen.

Holland har haft en anden positiv tilgang til kampene. Som England har de en masse offensive profiler, og i glimt har de vist fremragende spil. Især i 1/8 finalen mod Rumænien så de stærke ud. Det ville dog overraske os, hvis de kom blæsende ud til kampen mod England, og med Englands stærke defensiv, forventer vi en tæt og målfattig kamp, hvor ingen af holdene satser det store.

Vi forventer desværre at England holder deres stil og fortsætter det kedelige spil, og tror omvendt heller ikke at Holland formår at åbne op og true englænderne væsentligt. Det ligner en kamp der nemt kan ende med både forlænget spilletid og eventuel straffesparkskonkurrence, så vi anbefaler spil på det logiske uafgjorte resultat til odds 2,80 hos Betinia.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart