Odds 8,50 igen på mange mål

21:00 Italien – Ecuador

Over 4,5 mål, odds 8,50

SPIL HER

Lørdag aften dansk tid spilles en interessant kamp i New Jersey, USA. Det italienske landshold har lagt deres træningskampe op til det kommende EM i USA, og efter torsdagens sejr på 2-1 mod Venezuela er kampen nu mod et andet Sydamerikansk hold, nemlig Ecuardor. Ecuardor forbereder sig omvendt til det kommende Copa America.

Det forventes at Italien skifter markant ud i holdopstillingen sammenlignet med i torsdagens kamp, og det kan betyde at Inter spillere som DiMarco, Bastoni og Barella alle starter inde.  De forsvarende Europa-mestre har dog en skræmmende trup, og ser stærke ud.

Dagens modstander fra Ecuador skal bestemt ikke undervurderes. De kommer med en god form fra den Sydamerikanske VM-kvalifikation, hvor de er ubesejret i de sidste 5 kampe, og fredag vandt de med 2-0 over Guatemala. Det er dog primært hjemme i hovedstaden Quito, de henter deres sejre.

Vi forventer et aggressivt italiensk hold, som vil glæde deres mange fans i New Jersey med en underholdende kamp, og ser derfor værdi i spil på mange mål. Betinia giver hele odds 8,50 på over 4,5 mål i kampen, og det er dagens bombe fra vores side. Er man til den mere forsigtige side, kan odds 4,25 på over tre mål anbefales.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart