Høje odds på mål til Silkeborg

19:00 Brøndby – Silkeborg, Superliga

Antal mål Silkeborg +1,5, odds 4,20

SPIL HER

Det er top mod bund i mesterskabsslutspillet, når Brøndby hjemme tager imod Silkeborg. Hjemmeholdet skal forsøge at generobre førstepladsen fra FC Midtjylland, og Silkeborg skal forsøge at hente deres første sejr i 13 kampe.

Det sidste tror vi ikke rigtig på i kampen mod Brøndby, men da jyderne næsten er sikret en plads i årets pokalfinale mod enten AGF eller FC Nordsjælland, kan de spille helt frit i aftenens kamp.

Brøndby derimod er ubesejret i hele 14 kampe, og før landsholdspausen vandt de hjemme med 4-1 over netop Silkeborg. Brøndby er dog klart bedst, når de ikke skal skabe kampene, og det kan give nogle chancer til Silkeborg.

Vi ser ingen værdi i spil på Brøndby, primært på grund af de lave odds. I stedet kigger vi mod Silkeborg, og har fundet flotte odds 4,20 på mindst to mål i kampen til Silkeborg. Hjemmeholdet skal frem og skabe kampen, og det bør give Silkeborg chancer på hurtige omstillinger. Om det er nok til sejr tvivler vi dog på, og et godt alternativt spil, kunne være mindst 5 mål i kampen – ligeledes til odds 4,20 hos Betinia.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart