Harry Kane slår til mod Arsenal

21:00 Bayern Munchen – Arsenal, Champions League

Harrry Kane til at score, odds 2,28

Efter 2-2 i første opgør i London, mødes Bayern Munchen og Arsenal onsdag aften i Tyskland, hvor de kæmper om en plads i semifinalerne i årets Champions League.

I første kamp så vi noget af det spil man forventer fra Bayern Munchen. Tyskerne har været inde i en spilmæssig dårlig periode i denne sæson, men mod Arsenal var de som forvandlet. Det tyske mesterskab gik til Leverkusen, så Champions League er eneste mulighed for storklubben, hvis der skal et trofæ i hus i denne sæson.

Dagens modstander fra Arsenal ser derimod ud til at være gået lidt i stå. Efter at have fremstået virkelig stærke i en lang periode, er der begyndt at komme fejl i spillet, men ikke har set tidligere i sæsonen. I weekenden tabte man hjemme mod Aston Villa, og finder man ikke hurtigt tilbage til den tidligere form, kan sæsonen ende i en stor skuffelse for London-klubben.

Vi anser Bayern Munchen som smal favorit i dette opgør. Vi forudser at der bliver fuld fart over feltet, og det ligner en kamp med mange mål. Af den baggrund anbefaler vi spil på, at hjemmeholdets helt store stjerne Harry Kane scorer i kampen. Her giver Betinia ganske fine odds 2,28 for et mål af englænderen. Alternativet er spil på sejr til Bayern Munchen. Her får man hele odds 2,50 på sejr til Bayern. Det er ikke hver dag, man bliver så godt betalt for sejr til de hjemmestærke tyskere.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart