Storsejr til FC Midtjylland

19:00 Silkeborg – FC Midtjylland, Superliga

Silkeborg (2-0), 2 (FCM skal vinde med mindst 3 mål), odds 5,75

Mandag aften spilles rundens sidste kamp i Superligaen, når Silkeborg hjemme møder FC Midtjylland. Hjemmeholdet er uden sejre i de sidste 14 kampe, hvoraf de 10 er tabt, og FCM kæmper med i toppen af rækken, hvor mesterskabet stadig er inde for rækkevidde.

Silkeborg har udspillet deres chance i mesterskabsspillet, og selvom spillet egentlig har været godkendt i perioder, har de længe manglet den sidste kvalitet foran målet. Af naturlige årsager vil deres fokus være på pokalfinalen mod AGF om et par uger, hvor klubben kan sikre sig europæisk fodbold i næste sæson, så vi har meget svært ved at se dem overraske i dagens kamp mod FC Midtjylland.

FC Midtjylland tabte sidst ude mod Brøndby, men med stor dominans i den sidste del af kampen, kunne de sagtens have fået point i den kamp. Holdet fra Herning er 4 point efter Brøndby på 1. pladsen, og skal ambitionerne om guld opfyldes, skal en kamp som denne give tre point.

Vi er overbeviste om at FC Midtjylland sætter sig på kampen fra start, og kommer bragende ud til opgøret. Alene motivationen bør være afgørende. Vi anser FCM til at være på et helt andet niveau end Silkeborg for øjeblikket, og ser god værdi en i storsejr til ”ulvene”. Dagens Bombe er en anbefaling på  sejr til FC Midtjylland på mindst 3 mål. Her giver Betinia hele odds 5,75.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart