Tæt kamp i Paris

21:00 Paris SG – Borussia Dortmund, Champions League, semifinale

Resultat ved halvleg, X, odds 2,66.

Tirsdag aften mødes Paris Saint Germain og Borussia Dortmund om en plads i Champions League finalen senere på måneden. Tyskerne vandt første kamp 1-0, men de kan nemt få det svært i dagens kamp.

Sejren til Dortmund i første opgør var helt fortjent. Vi forestiller os at de kommer til at stå afventende i dette opgør. Med sejren fra første kamp, har de allerede et resultat at spille på, og så længe der står 0-0, tror vi de kommer til at stå meget dybt på banen, og afvente mulige hurtige omstillinger.

PSG er tvunget frem på banen, men i og med de kun skal score en gang for at komme i forlænget spilletid, tror vi ikke de kommer stormende fra start. Får Dortmund scoret, skal franskmændene pludselig op og score to gange, og det er straks noget sværere. PSG kan sagtens vente til senere i kampen på at gå hårdt efter det første mål.

Vi anbefaler spil på at kampen står uafgjort ved pausen. Returkampe i semifinaler bliver tit taktiske og odds 2,66 hos Betinia, på at første halvleg ender uafgjort, er rigtig fint betalt.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart