Gode odds på Tyrkisk succes

18:00 Tyrkiet – Georgien, Euro 2024

(0-1), 1 (Tyrkiet vinder med mindst 2 mål), odds 2,85

Første kamp i gruppe F ved sommerens EM-slutrunde spilles tirsdag, når Tyrkiet møder Georgien. Senere på aftenen mødes de to andre hold i gruppen, når Portugal møder Tjekkiet.

Tyrkiet deltager i deres tredje slutrunde i træk. I den seneste kvalifikation vandt de gruppen foran Kroatien. Georgien deltager i deres første slutrunde, og de kvalificerede sig via Nations League, hvor de i finalen vandt over Grækenland efter forlænget spilletid og straffespark.

Tyrkiet ligner en klar favorit i denne kamp. De har fordelen af mange fans bosiddende i Tyskland, så  under hele slutrunden vil de føle, at de spiller på hjemmebane. Derudover har formen de sidste par år været stigende, og med den gamle italienske målræv Vincenzo Montella som træner, ser det ud til, at  Tyrkiet har fået styr på tropperne.

Georgien kom primært med til slutrunden på grund af en stærk hjemmebane i Tbilisi. På udebane gør de sjældent det store væsen af sig, og de sluttede efter Spanien, Skotland og Norge i kvalifikationspulje. Deres helt store stjerne er profilen Kvaratskhelia, som dog møder op til slutrunden efter en skuffende sæson i Napoli. Skal Georgien overraske ved slutrunden afhænger meget af netop ham.

Vi tror på sejr til Tyrkiet, og anbefaler spil på, at de vinder kampen med mindst 2 mål. Her giver Betinia gode odds 2,85.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart